• STUDIO STROOP
  • We are Creative
  • We are Nice
  • We are Awesome
  • We are Focus

About us

MEET OUR TEAM


placeholder-thumbnail

Wilfred Stroop

Samen met zijn team van mediakappers tekent eigenaar Wilfred Stroop voor professioneel advies op het vlak van styling, kleuring en verzorging aan iedereen die er graag goed uit wil zien. Wilfred is gespecialiseerd in knippen en kleuren en in allerlei ondersteunende technieken. Hij volgde de opleiding van meesterkapper Vidal Sassoon in Londen en vierde in 2014 zijn 25-jarig jubileum.

 

Kapper, visagist en ondernemer: Wilfred Stroop is een all-rounder. Naast zijn werkzaamheden in de studio’s in Amsterdam en Hilversum verzorgt hij haar en visagie voor tv-, film- en tijdschriftproducties. Daarnaast kan hij ingehuurd worden voor trainingen, fotoshoots en uiteenlopende producties op locatie. Als trendwatcher en expert maakt hij deel uit van het Essential Looks-team van Schwarzkopf.

placeholder-thumbnail

Natasja Hoep

Voor Natasja Hoep is mooi, verzorgd en gezond haar een must. Als filiaalmanager van de salon in Hilversum is ze gespecialiseerd in natuurlijke en glamour ‘looks’, bruidskapsels en make-up, visagie, het epileren van wenkbrauwen naast persoonlijke verzorging en advies. ‘Iedere klant verlaat mooi en zelfverzekerd de salon.’

placeholder-thumbnail

Liesbeth van Schalkwijk

Liesbeth van Schalkwijk is een veelgevraagde visagiste die met veel enthousiasme, gevoel voor detail, veelzijdigheid en creativiteit werkzaam is. Zelf beschrijft ze het kernachtig: ‘Ik streef naar perfectie.’

 

 

 

placeholder-thumbnail

Petra Kummer-De Ridder

Petra Kummer-De Ridder is een zeer ervaren en veelgevraagde visagiste voor fotoshoots, televisieprogramma’s, modeshows, presentaties, bruiloften en evenementen. ‘Het is een dankbaar beroep om alle mooie kanten van iemand naar boven te halen, te benadrukken en samen te voegen met de innerlijke schoonheid.’
 

placeholder-thumbnail

Tony Panhuijzen

Voor een combinatie van professionele zorg en Brabantse gezelligheid tekent Tony Panhuijzen. Als filiaalmanager is hij gespecialiseerd in het knippen en föhnen van lang haar, trendy herenkapsels, make-up voor alle leeftijden en het epileren van wenkbrauwen.

 

placeholder-thumbnail

MAAIKE VELDMAN

Van jongs af aan had Maaike Veldman interesse in haar en make-up, maar pas tijdens haar opleiding realiseerde ze zich hoezeer het vak haar bevalt. Ze is gespecialiseerd in föhnen en kleuren. ‘Mijn doel is om iedere klant mooi de deur uit te laten gaan.

 

placeholder-thumbnail

Mandy Popijus

Mandy Popijus is gespecialiseerd in natuurlijke ‘looks’ op basis van highlights, geföhnde glamourkapsels en verf- en keratinebehandelingen. Daarnaast geeft ze persoonlijk klantadvies en is ze te boeken voor bruidskapsels en make-up.

 

 

loader