Business2Business

B2B: HAAR EN MAKE-UP

Business2Business

Studio Stroop biedt volledige ondersteuning op het gebied van haar en make-up voor kleine en grotere producties. Of het nu om een filmproductie, tv-opnames, een fotoshoot, modeshow of beurspresentatie gaat, het breed inzetbare team kan iedere productie aan. De combinatie van haarstyling en make-up die het team meebrengt op locatie, is absoluut uniek.

Op het Media Park in Hilversum kan Studio Stroop iedere productie en event ondersteunen dat in Studio 21 plaatsvindt. Wanneer u een evenement organiseert, maar ondersteuning voor haar en make-up nodig heeft, dan geeft het team van Studio Stroop hier op professionele wijze invulling aan.

Portfolio

Voor live-uitzendingen bij Eurosport Londen van grote sportevenementen zoals de Tour de France en de Olympische Spelen verzorgde het team het haar en make-up van de presentatoren. Zo ook voor de Giro 555-actie voor Beiroet, Love Island (RTL) en Tussen Kunst en Kitsch (AVRO/TROS).

In opdracht van BNN/VARA organiseerde Studio Stroop workshops voor jonge presentatoren om zelf hun haar en make-up te leren doen. Gelauwerd pianist/presentator Cor Bakker boekte een haarstylist en visagist voor een fotoshoot en de opnames van een videoclip.

Ook andere tv-presentatoren maakten van de diensten van het team gebruik voor uiteenlopende fotoshoots. Evenals keynote sprekers op zakelijke bijeenkomsten en het voltallige kabinet op Prinsjesdag.

Fotoshoots voor Riviera Maison Magazine en Eden Hotels Magazine maken ook deel uit van het uitgebreide portfolio, net als de opnames voor de Amerikaanse promofilm Nederland Waterland.

Daarnaast werkt Studio Stroop samen met gerenommeerde haarcosmeticamerken. Zo ondersteunt het team alle promo-activiteiten voor de retail van Schwarzkopf en verzorgt het professionele trainingen van de Essental Looks-trends naast de grote haarshows voor Schwarzkopf Professional. Ook werkte het team mee aan de opnames voor een promofilm van het merk Syoss.

Bekijk Portfolio

Stoelhuur

Studio Stroop Atelier biedt stylisten die als ZZP’er werkzaam zijn de mogelijkheid een stoel te huren in de salon in Amsterdam. Als starter of meer ervaren kapper bepaal je zelf hoeveel dagen per week je een stoel huurt. Ook wanneer je een werkplek voor een paar uur nodig hebt op het Media Park in Hilversum kun je bij Studio Stroop terecht. Met gebruikmaking van alle salonfaciliteiten.

Ben je geïnteresseerd in deze ‘chair to share’-constructie? Neem dan vrijblijvend contact op met eigenaar Wilfred Stroop over de mogelijkheden en voorwaarden. Je kunt Wilfred bereiken via info@studiostroop.nl

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: ma-woe 9-18 uur, do 9-20 uur.
vrij-zon 9-18 uur

Maak nu afspraak

Altijd stralend voor de dag komen? Op de werkvloer, bij een zakenborrel of op een feest? Het team van Studio Stroop leert je een smetteloze make-up aan te brengen. Of het nu om een natuurlijke ‘nude’ make-up gaat of een feestelijke variant.

 

Tijdens de cursus leer je welke make-up het beste bij je past en hoe je deze kunt aanbrengen. Onder het genot van hapjes en drankjes geven de visagistes je tips en aanwijzingen voor het mooiste resultaat.

 

Meld je aan voor deze speciale cursus die op zondagmiddagen van 13  tot 17 uur plaatsvindt in de salon in Hilversum. De make-upproducten en kwasten die gebruikt worden, zijn van het Nederlandse merk Pune. De kosten bedragen 100 euro per persoon.

 

Aanmelden via:    info@studiostroop.nl