K18-behandeling

De K18-behandeling: gezond haar in vier minuten

Is je geblondeerde haar dof geworden? Heeft je gekleurde haar alle glans verloren? Het team van Studio Stroop introduceert met trots de K18-behandeling van Kevin Murphy: je beschadigde haar wordt in vier minuten hersteld.

K18 is het eerste product dat zogeheten biomimetica gebruikt, waarbij de natuur dient als inspiratiebron voor nieuwe technologie. De K18-formule herstelt en vult de keratineketens in je haar, die verbroken zijn door bijvoorbeeld blonderingen, kleuringen of beschadigingen door stylingmethodes. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw. Hoe meer beschadigingen in het haar, des te beter het resultaat. 

K18 wordt gebruikt om het haar sterk genoeg te maken, zodat het verfbehandelingen, blonderen, permanenten, relaxers en stijltangen kan weerstaan. En eventuele schade, die door deze behandelingen is ontstaan, wordt vervolgens hersteld. De K18-methode is simpel, snel en effectief.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak om kennis te maken met deze wonderformule: gezond en veerkrachtig haar in vier minuten. 

 

Afspraak maken!

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak