Hair extensions

Op de catwalk, in videoclips, tv-programma’s en magazines, overal zie je ze: de haarextensies van het merk Great Lengths. Ze geven je de mogelijkheid om meer kleur in je haar te brengen zonder dat je eigen haar beschadigd wordt. Great Lengths biedt je extensies om eindeloos mee te variĆ«ren en te experimenteren.

De haarextensies zijn ook de oplossing wanneer je problemen hebt met je haargroei, mogelijk van nature of door veel kleurbehandelingen. De extensies van Great Lengths verlenen je fijne haar met droge haarpunten extra volume en lengte. In een mum van tijd heb je lang, natuurlijk en volumineus haar dat vitaliteit uitstraalt.

Gemiddeld groeit je haar 1 centimeter per maand. Wil je je korte kapsel laten uitgroeien, dan moet je zo’n vijf jaar geduld hebben. Dankzij Great Lengths heb je in enkele uren tijd haar van 60 cm lengte. Op aanvraag kunnen we extensies van 70 cm zetten.

Het merk Great Lengths werkt met honderd procent menselijk haar van goede kwaliteit. Dit door donoren afgeknipte haar is sterk en soepel. In de laboratoria van Great Lengths wordt het haar gereinigd, gekleurd en gebundeld in strengen met verschillende lengtes en diktes. Het minutieuze bewerkingsproces garandeert gezond en sterk haar met een uitzonderlijke veerkracht en glans. En haar dat alle bewerkingen toelaat.

Het team van Studio Stroop werkt met extensies van Great Lengths en Balmain.

Maak een Afspraak

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak