OUR SERVICES

Studio Stroop, gespecialiseerd in haar en make-up, is een high-end kapsalon die toegankelijk is voor mannen en vrouwen. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van kleur en coupe knippen, aangevuld met make-up experts. Je vindt de ‘eerste hulp bij haar en make-up’ op het Media Park in Hilversum. Studio Stroop als platform voor zelfstandig werkende kappers is gevestigd in Amsterdam.

Op het vlak van haar en make-up is het team ook inzetbaar voor producties zoals fotoshoots, tv- en filmopnames. En voor het creëren van een perfecte ‘look’ voor gala’s en feesten.

De salons van Studio Stroop maken deel uit van de Kevin.Murphy.Session.Salons, een elitegroep van salons die garant staan voor topkwaliteit in haarverzorging. De ervaren kappers creëren coupes op maat, aangepast aan de structuur van het haar; en de coupekleur afgestemd op de huidskleur. Het team van Studio Stroop beheerst alle facetten van het kappersvak: van strakke, opgeschoren kapsels tot fraaie extensions en coole kleuringen.

Knippen & Stylen

Knippen & Stylen

De ervaren kappers van Studio Stroop creëren coupes op maat, aangepast aan de structuur van het haar, waarbij de kleur van het kapsel afgestemd wordt op de huidskleur

BEKIJKEN
Keratinebehandeling

Keratinebehandeling

Tijdens een keratinebehandeling wordt de ontbrekende keratine in je haar opgevuld. Je haar wordt optimaal gevoed, waardoor het er weer gezond en stralend uitziet.

BEKIJKEN
Make-Up & Visagie

Make-Up & Visagie

Bij een strakke coupe hoort een oogstrelende make-up. Het visagieteam van Studio Stroop is inzetbaar voor het aanbrengen van een prachtige make-up.

BEKIJKEN
Bruidsarrangementen

Bruidsarrangementen

Het team biedt een speciaal bruids-arrangement aan, waarbij haar en visagie op de dag zelf aan huis verzorgd worden.

BEKIJKEN
Hair extensions

Hair extensions

Haarextensies verlenen je eigen haar extra volume en lengte. In een mum van tijd heb je lang, natuurlijk en volumineus haar dat vitaliteit uitstraalt.

BEKIJKEN
Kleuringen

Kleuringen

Het team van Studio Stroop is gespecialiseerd in verzorgende haarkleuringen zonder parabenen, PPD of ammonia. En in blondtinten en mannenkleuringen.

BEKIJKEN
K18-behandeling

K18-behandeling

Gezond en veerkrachtig haar in vier minuten met de K18-behandeling van Kevin Murphy.

BEKIJKEN

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak