Bruidsarrangementen

Het is een waar gezegde: je trouwdag is de mooiste dag van je leven. De dag waarop je prachtige bruidskapsel met bijpassende make-up de volle aandacht vraagt. Aangezien iedere bruid uniek is en speciale wensen heeft, helpen de professionals van Studio Stroop je graag bij het kiezen van je kapsel en make-up.

Het team van haarstylisten en visagisten is gespecialiseerd in bruidsarrangementen. Daarbij kunnen haar en visagie zowel aan huis op de dag zelf als in de studio in Amsterdam verzorgd worden. De teamleden, die geselecteerd zijn op hun persoonijkheid, creativiteit en vakkennis, stellen zich ten doel de beste haarverzorging en make-up voor deze bijzondere dag te leveren.

Er wordt zorgvuldig gekeken welke stijl het beste bij jou en je bruidskleding past. Je bent dan ook verzekerd van een oogstrelend kapsel in combinatie met een langdurig houdbare make-up en een gezonde, stralende huid.

We ontwerpen en verzorgen je bruidskapsel. Op basis van de vorm van je gezicht, de gekozen bruidskleding en je persoonlijke wensen denken we met je mee en geven we je advies. Je kunt kiezen uit twee ‘pakketten’.


1. Alle voorbereidingen in de salon: tijdens de proefsessie en op de trouwdag zelf.
Op basis van je persoonlijke input maken we een plan voor de juiste ‘look’ op je huwelijksdag. Hiervoor neem je foto’s van je jurk mee en van kapsels die jij mooi vindt. Vervolgens kijken we wat haalbaar is voor je haar en make-up en laten we je tijdens de proefsessie zien wat het resultaat kan zijn op je trouwdag. 

2. Een proefsessie in de salon en een kapper/visagist op de trouwdag bij je thuis.
In de salon maken we gezamenlijk een plan voor de juiste ‘look’ op je trouwdag. Je neemt hiervoor foto’s van je jurk mee en van kapsels die jij mooi vindt. Vervolgens kijken we wat haalbaar is voor je haar en make-up en laten we je tijdens de proefsessie zien wat het resultaat kan zijn. 
Op de dag zelf komt onze kapper/visagist bij je thuis voor je kapsel en make-up; en voor assistentie bij het aantrekken van je bruidsjurk.   

ZIE TARIEVEN BRUIDSARAGEMENTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken!

 

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak