Bruidsarrangementen

Het is een waar gezegde: je trouwdag is de mooiste dag van je leven. De dag waarop je prachtige bruidskapsel met bijpassende make-up de volle aandacht vraagt. Aangezien iedere bruid uniek is en speciale wensen heeft, helpen de professionals van Studio Stroop je graag bij het kiezen van je kapsel en make-up.

Het team van haarstylisten en visagisten is gespecialiseerd in bruidsarrangementen. Daarbij kunnen haar en visagie zowel aan huis op de dag zelf als in de studio in Amsterdam verzorgd worden. De teamleden, die geselecteerd zijn op hun persoonijkheid, creativiteit en vakkennis, stellen zich ten doel de beste haarverzorging en make-up voor deze bijzondere dag te leveren.

Er wordt zorgvuldig gekeken welke stijl het beste bij jou en je bruidskleding past. Je bent dan ook verzekerd van een oogstrelend kapsel in combinatie met een langdurig houdbare make-up en een gezonde, stralende huid.

We ontwerpen en verzorgen je bruidskapsel. Op basis van de vorm van je gezicht, de gekozen bruidskleding en je persoonlijke wensen denken we met je mee en geven we je advies.


Dit is het ‘pakket’ dat het team van Studio Stroop biedt:

Een proefkapsel en proefmake-up in de salon. Om het allermooiste resultaat te bereiken is hier ongeveer 2 uur mee gemoeid.

Persoonlijke tips voor het haar en de make-up plus een persoonlijke huidanalyse tijdens deze proefdraaisessie.

Een professionele, lang houdbare make-up

Assistentie bij het aantrekken van je bruidskleding op de trouwdag zelf

Back-up service:

100 procent tevredenheidsgarantie

Je krijgt een eigen specialist (m/v) toegewezen, die je assisteert en met je meedenkt. Hij/zij zal je tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf geheel van dienst zijn.

Afspraak maken!

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: ma-woe 9-18 uur, do 9-20 uur.
vrij-zon 9-18 uur

Maak nu afspraak