Make-Up & Visagie

Altijd glamourous voor de dag komen? Op de werkvloer,  bij een zakenborrel of op een feest? De visagistes van Studio Stroop leren je een smetteloze make-up aan te brengen. Of het nu om een natuurlijke ‘nude’ make-up gaat of een feestelijke variant.

De visagisten van Studio Stroop kunnen je helpen het allerbeste uit je uiterlijk te halen. Voor iedere gelegenheid – of het nu een avond uit, een galafeest of een presentatie is – zijn ze beschikbaar om een prachtige make-up bij je aan te brengen.

Daarnaast geven de visagisten persoonlijke advies, zodat je zelf je dagelijkse make-up leert aanbrengen. Zo kom je altijd verzorgd en professioneel voor de dag. Diezelfde dagelijkse make-up leer je vervolgens uit te bouwen tot een ‘glamour look’.

Met trots introduceert Studio Stroop het Nederlandse make-upmerk Pune: make-up voor de professionele en bewuste gebruiker. Pune is een volledige, easy-to-use make-up lijn, ontwikkeld door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw. Het Maastrichtse merk benadrukt de kracht van essentials die bij haar passen: de juiste kleuren en geen overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert. Met een beetje hulp van de professional.

Pune gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat alle producten dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn, is vanzelfsprekend. Het assortiment is tot stand gekomen in samenwerking met gespecialiseerde make-upfabrikanten in Italië en op basis van de kennis van visagisten. Het heeft een rijk scala aan kleuren opgeleverd, zodat er voor iedere huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur verkrijgbaar is.

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak