Kleuringen

DE COLOR.ME PRODUCTLIJN

Het team van Studio Stroop voert de productlijn Color.Me van Kevin Murphy die resulteert in glanzende en multidimensionale haarkleuren. Het is de visie van Kevin Murphy om salonbezoek en fashiontrends samen te brengen. Tegelijkertijd is de haarverf in de tube net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd: onschadelijk voor zowel de klant als het milieu.

PPD- EN AMMONIAVRIJ

Color.Me is een kleurlijn die vrij is van parabenen (chemische conserveermiddelen), PPD (een kleurstof met allergische bijwerking) en ammonia. De haarverf is samengesteld op basis van zoveel mogelijke natuurlijke ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Bovendien is Color.Me cruelty free.


NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Ieder ingrediënt van Color.Me heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterke antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het voorkomt kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat Color.Me zacht is voor je haar en hoofdhuid.


INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Daarnaast is gebruik gemaakt van de innovatieve Molecular Couple Guarantee. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden, waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties dan wel het beschadigen van het haar en de hoofdhuid.

KLEURINGEN OP MAAT

Met Color.Me ga je back to basic. Het portfolio bestaat uit 79 kleuren die allemaal met elkaar gemengd kunnen worden. Met als resulaat een natuurlijk ogende, multi-tone kleur. De kleurlijn bevat een ‘high lift’ serie plus ontkleuring, boosters en toners die de stylisten volledige creatieve vrijheid geven. Color.Me is bij uitstek geschikt om kleuren op maat te maken. Of het nu om grijsdekking, een permanente of een verhelderende kleur gaat.

Mannen kunnen gekleurd worden met een camokleuring die ervoor zorgt dat het haar niet meer dof oogt door het proces van grijs worden. De camokleuring vermindert het verschil tussen grijs en de natuurlijke kleur op een subtiele manier, waardoor het resultaat er niet kunstmatig uitziet.

BLOND ME VAN SCHWARZKOPF

Blond haar heeft een zeer delicate structuur. Om een perfecte haarkwaliteit en spectaculaire kleurresultaten te garanderen werkt het team van Studio Stroop met Blond Me: een speciale verzorgingslijn met geïntegreerde ‘bonding’ technologie. Hierbij gaat het om het camoufleren van wit haar, highlighten en ontkleuren.

Blond Me biedt een uniek kleurassortiment dat afgestemd wordt op het haartype en individuele wensen. Zo biedt de Premium Lightener 9+ tot maar liefst negen tinten oplichting, waardoor het de krachtigste ontkleuring op de markt is. Met Blond Me zijn perfecte blonde looks altijd gegarandeerd.

MANNENKLEURINGEN

Een mannenkleuring is een eenvoudige, snelle kleuring die slechts 10 minuten hoeft in te werken en een sterk camouflerende werking heeft. Tegelijkertijd brengt het kleur en vitaliteit terug in je gezicht, waardoor je er jonger uitziet.

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak