Keratinebehandeling

Keratine is een belangrijk eiwit dat als bouwstof je haar sterker maakt. Je haar is opgebouwd uit keratine, maar met het stijgen van de jaren verliest het zijn veerkracht. Het kan er dan droog en pluizig uit gaan zien. Tijdens een keratinebehandeling wordt de ontbrekende keratine in je haar opgevuld, waardoor het minder gevoelig is voor vocht, minder pluist en weer glanst. Je haar is optimaal gevoed, waardoor het er weer gezond en stralend uitziet.

Er zijn twee soorten behandelingen voor onhandelbaar, weerbarstig haar:

1. De keratineservice die de natuurlijke vorm en glans van je haar 4 tot 6 weken lang pluisvrij houdt

2. De behandeling die exact afgestemd is op je persoonlijke haarstructuur en je haar 3 tot 5 maanden lang glad en zijdezacht houdt.

De uitgebreide mogelijkheden voor een keratinebehandeling bieden een flexibele aanpak voor individuele oplossingen: in overleg kijken we wat de beste behandeling voor je haar is. Met zijdezachte perfectie als resultaat.

Afspraak maken!

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: ma-woe 9-18 uur, do 9-20 uur.
vrij-zon 9-18 uur

Maak nu afspraak

Altijd stralend voor de dag komen? Op de werkvloer, bij een zakenborrel of op een feest? Het team van Studio Stroop leert je een smetteloze make-up aan te brengen. Of het nu om een natuurlijke ‘nude’ make-up gaat of een feestelijke variant.

 

Tijdens de cursus leer je welke make-up het beste bij je past en hoe je deze kunt aanbrengen. Onder het genot van hapjes en drankjes geven de visagistes je tips en aanwijzingen voor het mooiste resultaat.

 

Meld je aan voor deze speciale cursus die op zondagmiddagen van 13  tot 17 uur plaatsvindt in de salon in Hilversum. De make-upproducten en kwasten die gebruikt worden, zijn van het Nederlandse merk Pune. De kosten bedragen 100 euro per persoon.

 

Aanmelden via:    info@studiostroop.nl