OUR TEAM

Wilfred Stroop

Wilfred Stroop

Eigenaar

Samen met zijn team van haarstylisten tekent eigenaar Wilfred Stroop voor professioneel advies op het vlak van styling, kleuring en verzorging. Voor iedereen die er graag goed uit wil zien. Wilfred is gespecialiseerd in knippen, kleuren en in allerlei ondersteunende technieken. Hij volgde de opleiding van meesterkapper Vidal Sassoon in Londen en vierde in 2019 zijn dertigjarig jubileum.

Als kapper, visagist en ondernemer is hij een all-rounder. Naast zijn werkzaamheden in het atelier in Amsterdam en de salon in Hilversum verzorgt hij haar en visagie voor tv-, film- en tijdschriftproducties. Daarnaast kan hij ingehuurd worden voor trainingen, fotoshoots en uiteenlopende producties op locatie. Als trendwatcher en expert maakt hij deel uit van het Essential Looks-team van Schwarzkopf.

Liesbeth van Schalkwijk

Liesbeth van Schalkwijk

Liesbeth van Schalkwijk is een veelgevraagde visagiste die met veel enthousiasme, gevoel voor detail, veelzijdigheid en creativiteit werkzaam is. Zelf beschrijft ze haar werkzaamheden kernachtig: ‘Ik streef naar perfectie.’

Petra Kummer-De Ridder

Petra Kummer-De Ridder

Petra Kummer-De Ridder is een zeer ervaren en veelgevraagde visagiste voor fotoshoots, televisieprogramma’s, modeshows, presentaties, bruiloften en evenementen. ‘Het is een dankbaar beroep om alle mooie kanten van iemand naar boven te halen, te benadrukken en samen te voegen met de innerlijke schoonheid.’

Tony Panhuijzen

Tony Panhuijzen

Voor een combinatie van professionele zorg en Brabantse gezelligheid tekent Tony Panhuijzen. Als filiaalmanager is hij gespecialiseerd in het knippen en föhnen van lang haar en trendy herenkapsels. Voor een uniek kapsel dat bij je persoonljkheid past kun je bij hem terecht, evenals voor make-up en het epileren van je wenkbrauwen.

Maaike Veldman

Maaike Veldman

Maaike Veldman heeft van haar grote interesse in haar en make-up haar carrière gemaakt. Ze is gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en kinderen en in het verzorgen van keratinebehandelingen. ‘Mijn doel is om iedere klant mooi de deur uit te laten gaan.'

Mandy Popijus

Mandy Popijus

Mandy Popijus is gespecialiseerd in natuurlijke ‘looks’ op basis van highlights. Ze legt zich met name toe op kleuringen. Daarnaast geeft ze persoonlijk klantadvies en is ze te boeken voor make-upsessies.

Frank van Helvoirt

Frank van Helvoirt

Ruim 25 jaar is Frank van Helvoirt werkzaam in het topsegment van het kappersvak. In en ver buiten Nederland. Daarnaast verleende de voormalig Nederlands kampioen zijn medewerking aan fotosessies voor gerenommeerde tijdschriften, fotoshoots, commercials, infomercials, casting shoots en tv-programma's. Na een groot aantal werknemers in vaste dienst te hebben gehad, die hij in hun carrière begeleidde, is hij nu gevestigd als zelfstandig kapper in het Studio Stroop Atelier.

Carol Hernandez

Carol Hernandez

Van jongsaf aan ontwikkelde Carol Hernandez een grote interesse in haar en make-up. Het leidde ertoe dat ze twee schoonheidssalons opende in haar woonplaats Salamanca in Mexico; en zich daarnaast bekwaamde in haarkleuring, coupe knippen en bruidsmake-up.

Met deze brede ervaring versterkt ze niet alleen het team van Studio Stroop, maar ook haar klanten. ‘Het is mijn doel om vrouwen te empoweren wanneer ze de salon uitlopen. Ook al duurt dat maar één dag, ik wil dat ze het gevoel hebben dat ze de wereld kunnen veroveren.’

Sarah Lahat

Sarah Lahat

Van jongsaf aan is gastvrouw Sarah Lahat zeer geïnteresseerd in haar en make-up. Mede door haar servicegerichte ervaring in de horeca bezit ze de skills om ervoor te zorgen dat de klanten een fijne tijd in de salon hebben.

‘Ik heb hier veel dingen geleerd die ik in een normale bijbaan niet zou leren zoals bijvoorbeeld haren wassen. Ik vind het heel leuk dat ik de kans heb gekregen om bij zo’n mooie salon te werken.

HILVERSUM

Openingstijden: di-do 9-18 uur, vrij 9-19 uur.
za 9-17 uur. Maandag en zondag gesloten

Maak nu afspraak

AMSTERDAM

Openingstijden: maandag t/m woensdag 9-18; donderdag 9-20; vrijdag t/m zondag 9-18;

Maak nu afspraak